Predstavitev

Nepremičninska družba Sinep d.o.o. je družba za svetovanje pri prometu in investiranju v nepremičnine, ki deluje že od leta 2008. V dobrem desetletju poslovanja smo si ustvarili široko mrežo strank, s katerimi redno sodelujemo in si vzajemno pomagamo pri raznovrstnih poslih.

Preko priporočil, zanesljivosti pri poslovanju in s kakovostno opravljeno storitvijo, si je podjetje pridobilo uporabnike storitev, ki se redno in z veseljem vračajo. V podjetju se namreč še posebej zavedamo pomembnosti individualnega obravnavanja vsake stranke; ključno vodilo je zagotoviti, da je izvedena storitev kakovostna in hitra in vedno prilagojena uporabniku.

Naša prednost je predvsem širok spekter storitev, ki jih ponujamo, saj skušamo strankam zagotoviti celostno storitev glede na njihove želje in interes. Znotraj naše storitve dajemo poudarek na individualno svetovanje, predvsem pa aktivno vključevanje naročnika v vseh fazah postopka, saj je njegovo razumevanje in zadovoljstvo ključno za uspešno izvedbo storitve. Zaupane podatke v dogovoru z naročnikom varujemo kot strogo poslovno skrivnost in poskrbimo za diskretnost opravljenih poslov.